One su jedna drugoj podrška: Seka Aleksić i Slađa Alegro raznežile fanove

Izvor: Story, 01.Mar.2018, 16:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

One su jedna drugoj podrška: Seka Aleksić i Slađa Alegro raznežile fanove

Pevačice Seka Aleksić i Slađa Alegro raznežile su svoje fanove na društvenim mrežama. Naime, jedne od najboljih prijateljica na domaćoj estradi podelile su na Instagramu fotografije na kojima su zagrljene, ali i jednu na kojoj Seka ljubi stomak buduće mame Slađe. Pevačice su pokazale koliku ljubav gaje jedna prema drugoj, ali i otkrile kojim nadimkom ... The post One su jedna drugoj podrška: Seka Aleksić i Slađa Alegro raznežile fanove appeared first on Story.
Pogledaj vesti o: Seka Aleksić

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Seka i Slađa Alegro ovim postupkom raznežile fanove! (foto)

Izvor: Scandal.rs, 02.Mar.2018, 01:16

Poznato je da su Seka Aleksić i Slađa Alegro jedne od najboljih prijateljica a ovom fotografijom raznežile su mnoge. Slađa je u poodmakloj trudnoći a Seka je pokazala koliku ljubav gaji prema svojoj drugarici. Na društvenim mrežama objavila je fotografiju na kojoj ljubi Slađin trudnički stomak...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.