NIKAD JOJ SE DO TADA NIJE DESILO TAKO NEŠTO Seka Aleksić otkrila sa čim se susrela tokom trudnoće sa Jakovom

Izvor: Blic, 09.Nov.2017, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIKAD JOJ SE DO TADA NIJE DESILO TAKO NEŠTO Seka Aleksić otkrila sa čim se susrela tokom trudnoće sa Jakovom

Pevačica je pre nešto više od godinu dana na svet donela sina, a trenutno je u procesu vantelesne oplodnje, jer želi da mu podari brata ili sestru. Aleksićeva je navela da ništa što je vezano za drugo stanje žene ne bi trebalo da bude tabu tema, a rekla je i šta joj se dogodilo u toku trudnoće sa sinom.

Seka Aleksić (36) otkrila je da se tokom blagoslovenog stanja susrela sa prevelikom željom za >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << spavanjem, što ju je omelo u mnogim svakodnevnim aktivnostima koje inače obavlja, ali je podredila sve trudnoći pa se u tom periodu odrekla istih.

- Prvih osam nedelja imala sam blage mučnine i spavala po dnavaest-trinaest časova dnevno. Rekord mi je čak sedamnaest sati, sa kratkim tridesetominutnim buđenjem - rekla je Aleksićeva i dodala da nije tako bilo sve vreme.

- Posle dva meseca svi ti simptomi su nestali - dodala je folk zvezda za Stori, a nada se da će iduće godine roditi još jedno dete, te će učiniti sve što je u njenoj moći da to ostvari.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TAKO NEŠTO JOJ SE NIKADA NIJE DESILO: Seka Aleksić otkrila sa čim se susrela tokom trudnoće sa Jakovom

Izvor: Kurir, 09.Nov.2017

Seka Aleksić je pre nešto više od godinu rodila sina, a trenutno je u procesu vantelesne oplodnje, jer želi da mu podari brata ili sestru. Pevačica je navela da ništa što je vezano za drugo stanje žene ne bi trebalo da bude tabu tema, a otkrila je i šta joj se dogodilo u toku trudnoće sa sinom.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.