NIJE MOGLA DA IZDRŽI, PA REKLA OVO: Seka Aleksić O TRUDNOĆI

Izvor: Story, 15.Mar.2019, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIJE MOGLA DA IZDRŽI, PA REKLA OVO: Seka Aleksić O TRUDNOĆI

Pevačica Seka Aleksić pre skoro tri godine postala je majka dečaku Jakovu, a od tada, Seka je nekoliko puta isticala da bi volela da ponovo ostane u drugom stanju. Pre nekoliko dana, na svom Instagramu objavila je snimak na kojem priča sa svojim sinom o tome da li bi voleo da dobije brata ili sestru, ... The post NIJE MOGLA DA IZDRŽI, PA REKLA OVO: Seka Aleksić O TRUDNOĆI appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Seka Aleksić demantovala da je ponovo trudna

Izvor: Tracara.com, 15.Mar.2019

Spekulacije da je pevačica Seka Aleksić po drugi put trudna, došle su do nje,a ona je odlučila da progovori na temu drugog stanja. Pevačica koja sa suprugom Veljkom Piljikićem ima sina Jakova, često je govorila o tome da želi da se ostvari u ulozi majke po drugi put. Međutim, mediji su...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.