Izvor: Blic, 28.Maj.2022, 08:54

"Metak mi je prošao pored glave, MALTRETIRALI SU NAS" Seka Aleksić otkrila šok detalje o nastupu u kafani: "Morali smo da pevamo do 5 ujutru"

Pevačica Seka Aleksić sa samo 14 godina počela je da nastupa, a sada otkriva da je tada na proslavama na kojima je pevala doživljavala neprijatne, ali i opasne situacije.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"METAK MI JE PROŠAO PORED GLAVE..." Seka Aleksić doživela TRAUMU - otkrila šok detalje sa nastupa

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2022

Nije joj bilo lako!..Pevačica Seka Aleksić sa samo 14 godina počela je da nastupa, a sada otkriva da je tada na proslavama na kojima je pevala doživljavala neprijatne, ali i opasne situacije...Seka je naime otkrila je nepoznate detalje svoje estradne karijere, te tom prilikom ispričala strašno...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.