Izvor: Scandal.rs, 30.Nov.2018, 00:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MORA DA SE ZNA RED: Seka Aleksić UČI svog NASLEDNIKA pravim VREDNOSTIMA i otkriva kako bi obradovala SUPRUGA!

Novogodišnji praznici polako, ali sigurno stižu, a svi oni koji još uvek razmišljaju gde će provesti najluđu noć to više ne treba da čine, budući da je pevačica Seka Aleksić zakazala druženje sa beogradskom publikom. Kako kaže, u Deda Mraza ne veruje, ali bi svom suprugu Veljku, koji će je pratiti u novogodišnjoj noći, ostavila The post MORA DA SE ZNA RED: Seka Aleksić UČI svog NASLEDNIKA pravim VREDNOSTIMA i otkriva kako bi obradovala SUPRUGA! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

NIKOM JA JOŠ SREĆU NISAM DONELA: Nataša Bekvalac objavila tekst NOVE PESME! Da li je ovo njena autobiografija?

Izvor: Scandal.rs, 30.Nov.2018

Nakon teškog perioda koji je proživela nakon što je supruga Luku Lazukića optužila za nasilje i pokrenula brakorazvodnu parnicu, pevačica Nataša Bekvalac vratila se na scenu i radi punom parom. Ona je nedavno objavila pesmu koju je snimila u duetu sa Slobodanom Veljkovićem Cobijem, a sada je...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.