Izvor: Scandal.rs, 06.Nov.2019, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JAKOV ĆE DOBITI BRATA: Seka Aleksić otkrila koje su ime odabrali za drugo dete! Retko se čuje, a ima DIVNO ZNAČENJE

Veljko Piljikić i Seka Aleksić, ponosni roditelji malenog Jakova, uskoro će ponovo postati tata i mama, a pevačica nije odlučila da krije ime za koje su se odlučili. Kako je Seka Aleksić (38) izjavila za Story, nije joj bilo važno kojeg je pola njeno drugo dete. “Užasavam se roditelja koji decu dele na dečake i The post JAKOV ĆE DOBITI BRATA: Seka Aleksić otkrila koje su ime odabrali za drugo dete! Retko se čuje, a ima DIVNO ZNAČENJE appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

RETKO SE ČUJE: Seka Aleksić OTKRILA ime koje su odabrali za drugo dete - ima PREDIVNO značenje!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Nov.2019, 01:07

Najlepša je uloga majke....Veljko Piljikić i Seka Aleksić, ponosni roditelji malenog Jakova, uskoro će ponovo postati tata i mama, a pevačica nije odlučila da krije ime za koje su se odlučili...Kako je Seka Aleksić (38) izjavila za Story, nije joj bilo važno kojeg je pola njeno drugo dete...-...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.