FOTKA STARA DVE DECENIJE: Ovako je Seka izgedala na omotu za prvi CD! NEPREPOZNATLJIVA!

Izvor: Svet, 13.Jul.2019, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTKA STARA DVE DECENIJE: Ovako je Seka izgedala na omotu za prvi CD! NEPREPOZNATLJIVA!

Seka Aleksić važi za jednu od najuspešnijih pevačica na našim prostorima. Pevačica je do sada izadala sedam albuma, a poslednji pod nazivom “Koma”.
Tokom karijere menjala je izgled. Bila je plava, crna, smeđa, a nosila je i razne frizure. Pozata je kao neko ko voli da eksperimentiše, a retko ko se seća kako je izgledala kada se tek pojavila na sceni.
Ona je prvi svoj album snimila 2002. godine >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << pod nazivom “Idealno tvoja”.
Sa ovog CD-a odmah se izdvojila naslovna pesma , a omot tog albuma jasno pokazuje koliko se Seka promenila od tada. Ipak, njeni fanovi su primetili da Seka i danas fua stil kojim se predstavila javnosti 2002. godine.
moja omiljena amazonka @poslednjilet 😍 pic.twitter.com/PfsnE5F4cw
— Estradijada (@estradijada) July 13, 2019

Svet
The post FOTKA STARA DVE DECENIJE: Ovako je Seka izgedala na omotu za prvi CD! NEPREPOZNATLJIVA! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.