Darko Lazić prvi put na mestu gde je umalo izgubio život: Ekskluzivni snimci večeras u emisiji Ami G Show!

Izvor: Večernje novosti, 19.Feb.2019, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Darko Lazić prvi put na mestu gde je umalo izgubio život: Ekskluzivni snimci večeras u emisiji "Ami G Show"!

Ne propustite još jedno ekskluzivno izdanje emisije "Ami G Show" večeras uživo od 23 časa samo na TV Pink Ognjen Amidžić navikao je da publiku već jedanaest sezona iznenađuje u svom večernjem šou programu "Ami G Show", a tako će biti i večeras od 23 časa na TV Pink. Autor i voditelj će večeras ugostiti popularne pevače folk muzike - Seku Aleksić, Darka Lazića i Radišu Trajkovića Đanija.Darko Lazić je u oktobru prošle godine doživeo tešku saobraćajnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << nezgodu, kada su se lekari borili za negov život. Nakon što je neko vreme proveo je u mladenovaćkoj banji na rehabilitaciji, Darko se oporavlja, a prvi put će o ovom teškom periodu govoriti večeras u emisiji "Ami G Show". Ognjen je neposredno pred emisiju rekao da su Darka posetili u njegovom rodnom mestu Brestaču i da su tom prilikom snimili veoma zanimljiv materijal koji će ekskluzivno biti prikazan večeras.- Darko je poslednji put pre saobraćajne nezgode gostovao kod mene, pa je simbolično to što se prvi put posle svega toga pojavljuje u emisiji "Ami G Show". Sa ekipom sam posetio Darka u Brestaču, zanimljivo je da smo zajedno obišli mesto na kome se dogodio udes, tamo i dalje ima delova automobila. Kako se Darko osećao na tom mestu i koje prevozno sredstvo će od sada koristiti, gledaoci će saznati u večerašnjoj emisiji - rekao je Amidžić.Estradu i celokupnu javnost u regionu potresla je vest o pogibiji jednog od najboljih pevača na ovim prostorima, Šabana Šaulića, zbog čega će deo emisije biti posvećen upravo kralju narodne muzike.- Sve nas je zatekla vest o tome da je pogionuo Šaban Šaulić, pa ćemo se u jednom delu emisije podsetiti njegovog poslednjeg gostovanja kod mene i videćemo prilog kada sam posetio njegovu rodnu kuću u Šapcu. U studiju će večeras biti Darko, Seka i Đani, troje ljudi koji su bili izuzetno bliski sa Šabanom, Seka je čak razgovarala sa njim na aerodromu, neposredno pre nesreće. U drugom delu emisije pričaćemo o svim aktuelnim stvarima iz njihovog privatnog i poslovnog života - rekao je Ognjen.Seka Aleksić će premijerno u emisiji "Ami G Show" predstaviti spot za novu pesmu kontroverznog naziva "Zakuni se u ku*vu". Osim o ovom poslovnom projektu, Seka će govoriti o šoku koji je preživela u Nemačkoj, ali i poslednjem susretu sa kraljem narodne muzike Šabanom Šauliće neposredno pre saobraćajne nesreće u kojoj je izgubio život.U susret koncertu u "Štark" areni 8. marta, Radiša Trajković Đani će u emisiji "Ami G Show" pričati o svojim očekivnjima, da li će rasprodati sve ulaznice, ali i ko su mu pravi prijatelji sa estrade. Na ova i još mnoga pitanja, Đani će dati odgovor u ovonedeljnoj emisiji.Ne propustite još jedno ekskluzivno izdanje emisije "Ami G Show" večeras uživo od 23 časa samo na TV Pink!
Pogledaj vesti o: Seka Aleksić

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

"MISLIM DA ĆE ME NOGA BOLETI CEO ŽIVOT" Darko Lazić otvorio dušu na mestu svoje prošlogodišnje saobraćajke

Izvor: Blic, 20.Feb.2019, 01:26

Popularni folker, koji se još oporavlja od posledica teške saobraćajne nezgode koju je doživeo u oktobru prošle godine, Darko Lazić gostovao je u emisiji ''Amidži šou'', a ovo je ujedno njegovo prvo televizijsko pojavljivanje nakon pakla kroz koji je prošao.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.