Dara Bubamara ne daje drugu šansu! Smatra da je bolja od Seke!

Izvor: Svet plus, 17.Dec.2018, 11:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dara Bubamara ne daje drugu šansu! Smatra da je bolja od Seke!

Dara Bubamara snima novogodišnji šou program koji će se emitovati na televiziji Pink, a kaže da je jasno zbog čega ga njena suparnica Seka Aleksić nije dobila. Ne daje drugu šansu i smatra da je bolja od Seke Aleksić!

Dara Bubamara tvrdi da njena nekadašnja prijateljica, sa kojom se posvađala neposredno pred koncerte u Areni, nije dovoljno velika zvezda da bi dobila sopstvenu emisiju, pa je za Informer izjavila:

"Očigledno su ljudi >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << sa Pinka procenili ko zaslužuje da dobije svoj šou, ko je tražen, ko pravi dobar rejting i koga narod želi da gleda. Ona, čim nije dobila svoj šou, očigledno ne spada u tu kategoriju."

Tvrdi da preko ove svađe neće preći, iako su njih dve i ranije imale sukobe:

"Ja umem da praštam, ali sve ima granice. Kada mi neko zabije jednom nož u leđa, uradiće to i drugi put. Zašto bih rizikovala?"

Sukob između Dara i Seke nastao je početkom godine, kada je Bubamara zakazala koncert u Areni za 21. april, a nedelju dana kasnije to isto učinila i Aleksićeva ali sedam dana ranije. To je Dara videla kao sabotažu, zbog čega je prekinula kontakt sa Sekom, ali se zato pomirila sa Jelenom Karleušom.
Pogledaj vesti o: Seka Aleksić

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.