Dara Bubamara najavila novu pesmu ali i koncert u Areni! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 17.Sep.2019, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dara Bubamara najavila novu pesmu ali i koncert u Areni! (VIDEO)

Pevačica Dara Bubamara najavila je novu pesmu ali i koncert u Areni za sledeću godinu. Ona je svoj prvi koncert u Areni održala 2018. godine. Samo par nedelja nakon što je najavila koncert, pevačica Seka Aleksić je učinila isto i najavila svoj solistički koncert sedam dana pre Dare.

Dara Bubamarima je izjavljivala u medijima da ju je koleginica izdala, a ukoliko ne pamtite šta je sve pričala, znajte da je ovo razlog što su se ona i Jelena Karleuša, nakon godina >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << "pljuvanja" u medijima i na društvenim mrežama, konačno pomirile.

Jelena Karleuša je tada nastupila kao gost na Darinom koncertu, a da li će i na ovom najavljenom za 2020. godinu, videćemo.

Pogledajte kako je sve to izgledalo 2018. godine.
Pogledaj vesti o: Seka Aleksić

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.