DOSADNO JAVNO VREĐANJE LJUDI! Seka Aleksić ošurila po Zvezdama Granda - Nikada ne bih bila u žiriju

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Feb.2023, 17:36

"DOSADNO JAVNO VREĐANJE LJUDI!" Seka Aleksić ošurila po "Zvezdama Granda" - Nikada ne bih bila u žiriju

Pevačica bez ustručavanja dala svoj sud o muzičkom takmičenju i rijalitijima!

Seka Aleksić u prethodnom periodu objavila je dve numere "Voli me, ne voli me", i "Priđi ako smeš", a 8. marta održaće svoj prvi solistički koncert u Užicu. Tim povodom se u razgovoru sa medijima dotakla brojnih estradnih tema bez dlake na jeziku.

Tako je krenula od komentarisanja takmičenja "Zvezda Granda" i na iznenađenje mnogih bila prilično britka, dodajući >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da joj je šou u kom sede njene kolege - dosadan.

- Ne bih bila u žiriju nikada. Meni je to dosadno. Ma kakve zvezde, meni je tu više fokus na žiriju i na to kako se oni svađaju i vređaju jedni druge. To je van svake pameti. Stvarno se tu ne vidim. Prvo, ne bih mogla nikog da vređam, ni javno, ni kako god, a drugo, ne bih dozvolila ni mene neko da uvredi. Tu bi već verovatno nastao haos - rekla je ona, pa nastavila u jednako oštrom tonu:

- Iskreno da vam kažem, ko sam ja da nekog ocenjujem i da bilo šta nekome govorim? Svako treba da se bori za svoju karijeru onako kako smatra da može i kakve mogućnosti ima. Meni je žao tih ljudi koji se namuče da tu dođu, da putuju autobusom sa raznih krajeva država. To mi je mučenje, a svi imaju jednu nadu, a to je da pobede i uspeju.

Pevačica je za 20 godina karijere, koliko proslavlja, imala izlete u razna zanimanja, te je glumila u filmu, ali je i 2010. godine bila prva pevačica koja je pokrenula svoj rijaliti "Moja desna ruka", pa se dotakla rijalitija u kom su i neke njene koleginice.

- Ne bih ulazila ni u kakav rijaliti, a ni ne gledam tuđe rijalitije. Mene to ne interesuje. U mojoj kući se TV ne gleda. Mene ne zanima da neko prati moj život, koga briga kako ja živim. To je moja stvar i tako treba da ostane. "Moja desna ruka" je bio potpuno novi i drugačiji format, u kome smo birali mog asistenta. Davali smo mladima priliku da zarade novac i da se zaposle. Kada bih to danas radila, baziralo bi se, eventualno, na vantelesnoj oplodnji, da ženama dam vetar u leđa.
Pogledaj vesti o: Seka Aleksić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.