BESNA KAO RIS! Seka Aleksić uputila ozbiljnu poruku: Kako vas nije SRAMOTA? Ne pravite senzaciju makar u ovakvim situacijama! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jun.2020, 22:58

BESNA KAO RIS! Seka Aleksić uputila ozbiljnu poruku: "Kako vas nije SRAMOTA? Ne pravite senzaciju makar u ovakvim situacijama!" (FOTO)

Ne voli laži...

Seka Aleksić je najoštrije iskritikovala medije koji su preneli vest da je bila klijent  doktorice Violete Skorobać Ašanin.

Ona je na svom Instagram profilu, ostavila poruku sledećeg sadržaja.:

- Mediji koji pišu o smrti doktorke i u vestima spominju da sam bila njen klijent je netačna informacija! Ženu nisam poznavala! Ne pravite senzaciju i ne izmišljajte, makar u ovakvim situacijama - napisala je Seka u objavi.

Aleksićeva je jedna od retkih javnih ličnosti koja je govorila javno o estetskim zahvatila koje je uradila, ali sa doktorom koja je izvršila samoubistvo nije sarađivala.
Pogledaj vesti o: Seka Aleksić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.