Seka Aleksić u MAGAZINU IN otkrila: IŠAMARA NAS, pa mi pričamo ŠTA ONA HOĆE!

Izvor: Svet, 16.Nov.2017, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seka Aleksić u MAGAZINU IN otkrila: IŠAMARA NAS, pa mi pričamo ŠTA ONA HOĆE!

Voditeljka i autorka emisije ”Magazin In”, Sanja Marinković, ugostila je u najnovijoj epizodi Miju Borisavljević, Isidoru Bjelicu, Seku Aleksić i Anu Sakić, a dame su otkrile mnoge detalje iz svog privatnog života upravo u ovoj emisiji.

Na samom početku emisije Seka Aleksić odlučila je da se našali sa voditeljkom.
“Što volim kad si tako opasna. Ja kažem, ona nas malo išamara pred emisiju i mi onda pričamo ono što ona hoće”, rekla >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << je kroz smeh pevačica.
Sa druge strane, spisateljica Isidora Bjelica pričala je o najtežim trenucima u svom životu.

“U najtežim situacijama u svom životu kažem ‘ne precenjuj me, ja ovo ne mogu’. Mene je moja ćerka Vila naučila. Ona kaže ”Mamice, ti si ludak, za tebe ove prognoze ne važe”’, ispričala je književnica u ”Magazinu In”.

O svom privatnom životu govorila je i glumica Ana Sakić, dok je Sanja Marinković za Miju Borisavljević pripremila razne rekvizite kako bi svi videli da li je pevačica spremna za bebu koja stiže za tri meseca.

Ovo su samo neki od razloga zbog kojih ne smete da propustite novu epizodu emisije ”Magazin In”, koja će se na televiziji Pink emitovati ove subote, 18. novembra, u 17 časova.

Svetprintscreen
Pogledaj vesti o: Seka Aleksić

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Seka Aleksić u MAGAZINU IN otkrila: IŠAMARA NAS, pa mi pričamo ŠTA ONA HOĆE!

Izvor: Scandal.rs, 17.Nov.2017, 13:26

Voditeljka i autorka emisije ”Magazin In”, Sanja Marinković, ugostila je u najnovijoj epizodi Miju Borisavljević, Isidoru Bjelicu, Seku Aleksić i Anu Sakić, a dame su otkrile mnoge detalje iz svog privatnog života upravo u ovoj emisiji. Na samom početku emisije Seka Aleksić odlučila je da...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.