Izvor: Scandal.rs, 17.Nov.2019, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nestvarno zgodna i zavodljiva: Ovako je Seka Aleksić izgledala na početku karijere! (video)

Folk zvezda Seka Aleksić deo je domaće muzičke scene već 17 godina. Aleksićeva je prvi javni nastup imala na manifestaciji “Moravski biseri” 2002. godine. Seka je tada izvela numeru “Idealno loša”, kojom je uspela da osvoji nagradu publike i dospe u centar pažnje. Aleksićeva je ubrzo izdala album prvenac za “Grand” produkciju sa kojeg su The post Nestvarno zgodna i zavodljiva: Ovako je Seka Aleksić izgledala na početku karijere! (video) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Nije uspela u takmičenju “Zvezde Granda”, a onda je napravila zavidnu karijeru! Ni ne slutite o kome je reč!

Izvor: Scandal.rs, 17.Nov.2019

Muzičko takmičenje “Zvezde Granda” iznedrilo je mnoge muzičke zvezde na domaćoj muzičkoj sceni, ali ona nije imala sreće. Reč je o pevačici Ivani Selakov, koja se takmičila 2004. i 2005. godine u drugoj sezoni ovog takmičenja. Ona je pre toga pevala samo pop i rok numere, pa se očiglendo...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.