NIKO TO NIJE OČEKIVAO OD NJE: Oglasila se Seka Aleksić, evo šta je rekla za Zdravka Čolića Smirenost...

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Nov.2019, 01:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIKO TO NIJE OČEKIVAO OD NJE: Oglasila se Seka Aleksić, evo šta je rekla za Zdravka Čolića "Smirenost..."

Prave reči...

Pevačica Seka Aleksić često koristi svoj Instagram kako bi pratiocima približila svoj način života, deleći s njima porodične detalje, zajednička putovanja sa suprugom Veljkom ili igrarije sa sinom Jakovom.

Međutim, s vremena na vreme, ona iskoristi društvenu mrežu i kako bi izrazila svoje mišljenje o raznim temama. Ovaj put je imala potrebu da ishvali svog kolegu, Zdravka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Čolića:

- Gledam Zdravka Čolića na tv-u, intervju. On je zaista jedinstven i poseban. Nema konkurenciju i zaista je najbolji u svom poslu. Kakva smirenost, kakav šarm, osvaja jednostavno! Bravo care! Od ovakvih se uči - napisala je Seka.

RADA PRIVEDENA U ŠVAJCARSKOJ! Otkriva sve detalje: "U pritvoru bilo HLADNO - tužićemo ih!" (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.