DESET GODINA LJUBAVI: Zbog ovoga što je Seka priredila Veljku NIKO NEĆE OSTATI RAVNODUŠAN (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Sep.2019, 19:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DESET GODINA LJUBAVI: Zbog ovoga što je Seka priredila Veljku NIKO NEĆE OSTATI RAVNODUŠAN (FOTO)

Veoma romantično i originalno.

Folk zvezda Svetlana Seka Aleksić danas obeležava devetodišnjicu braka sa Veljkom Piljikićem. Oni imaju sina Jakova (3), a drugo dete je na puti, što je dokaz da ljubav i dalje cveta.

- Muž i žena treba da budu kao ruke i oči! Kada ruka boli - oči plaču. A kada oči plaču - ruke brišu suze! Sv. Jovan Zlatoust - navela je pevačica ispod njihovih slika. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

“Muž i žena treba da budu kao ruke i oči! Kada ruka boli - oči plaču.A kada oči plaču - ruke brišu suze! 🎈Sv. Jovan Zlatoust 🙏🏻 Danas nam je 9 godina braka a 10 godina ljubavi! ❤️ U životu je teško sresti srodnu dušu, ali kada je nadješ imaš je zauvek! Bogu hvala na svemu, na tome što te imam, na našim dečacima i na ljubavi koju mi pružas! 😇🤰🏽💙🙏🏻

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic) on Sep 12, 2019 at 12:33am PDT

- Danas nam je 9 godina braka, a 10 godina ljubavi! U životu je teško sresti srodnu dušu, ali kada je nađeš imaš je zauvek! Bogu hvala na svemu, na tome što te imam, na našim dečacima i na ljubavi koju mi pružaš! - istakla je Seka.

Ona je putem storija podelila niz slika, uz nežne i emotivne opise.

Veljko je sigurno ovim znakom pažnje bio oduševljen.

BONUS VIDEO: NAKON IZBACIVANJA ĐURIŠIĆKE: Član žirija Zvezda Granda progovorio o SVAĐI sa Anom Bekutom! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SLAVE DECENIJU LJUBAVI! Seka Aleksić priredila NEZABORAVNO IZNENAĐENJE suprugu Veljku, ovo će raznežiti sve! (FOTO)

Izvor: RTV Pink, 12.Sep.2019

Pevačica je na društvene mreže podelila fotografije sa njenog i Veljkovog venčanja, dok je odlučila da napiše sve što joj je na duši, te da suprugu uputi reči koje su dirnule mnoge.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.