BATALILA PEVANJE? Seka Aleksić zbog korone NEMA nastupe, a onda je dobila PONUDU koja se NE ODBIJA

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2021, 23:55

BATALILA PEVANJE? Seka Aleksić zbog korone NEMA nastupe, a onda je dobila PONUDU koja se NE ODBIJA

Ovo pevačici nije prvo iskustvo u ovakvom poslu.

Pevačica Seka Aleksić postaje voditeljka! Naime, naša zvezda radi na svom televizijskom šou-programu, koji će se baviti kulinarstvom.

Kako mediji saznaju, emisija će se zvati "Majka i snajka".

- Seka se potpuno posvetila novom projektu. Danonoćno sa saradnicima radi na scenariju, osmišljava scenografiju. U emisiji će se žene takmičiti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa majkama svojih muževa u spremanju hrane. Aleksićeva će rame uz rame sa poznatim kuvarom Radomirom Rašom Vlačićem voditi ovaj šou - započinje priču izvor blizak pevačici, a prenosi "Informer".

A post shared by @majkesnajke

On dodaje da Aleksićeva nije odmah htela da prihvati ovaj posao.

- Dugo je razmišljala da li je ovo pravi potez za nju, ali je trenutno kako nema nastupa zbog koronavirusa, i ima viška vremena, odlučila je da prihvati poziv. Najveća podrška joj je muž Veljko, koji je oduševljen njenim kulinarskim specijalitetima - dodaje izvor.

A post shared by @majkesnajke

Podsetimo, Seka Aleksić već ima iskustva u šou-programima. Ona je pre deset godina snimala svoj rijaliti pod nazivom "Moja desna ruka". Pevačica je pred kamerama pokušavala da nađe svog ličnog asistenta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.