SAMO SMO ČEKALI KADA ĆE SE PONOVO DESITI Meštani uznemireni zbog horor saobraćajke, jedna priča ledi krv u žilama

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Mar.2021, 21:59

"SAMO SMO ČEKALI KADA ĆE SE PONOVO DESITI" Meštani uznemireni zbog horor saobraćajke, jedna priča ledi krv u žilama

Poginuo mladić (19), a među povređenima je i devetogodišnja devojčica

Jedan tinejdžer (19) je poginuo, dok je šestoro osoba uključujući i devojčicu (9) povređeno nakon naleta automobila na parkirano porodično vozilo.

Tinejdžer je poginuo na licu mesta, a šest osoba, uključujući devojčicu od devet godina, hitno je prebačeno u bolnicu nakon stravične automobilske nesreće.

Devetnaestogodišnjak je bio putnik u automobilu "Seat >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Leon" koji se sinoć nešto posle 21 sat zabio u parkirani automobil u mestu Rushol, u blizini Birmingema u Vest Midsu. Još trojica mladića u automobilu starosti između 19 i 21 godina prebačeni su u bolnicu nakon sudara.

Vozač je i dalje u ozbiljnom, ali stabilnom stanju, a ostala dvojica su puštena kućama. Par u parkiranom automobilu takođe je prebačen u bolnicu - zajedno sa njihovom devetogodišnjom ćerkom. Roditelji su u stabilnom stanju, a mladić je pušten sa manje ozbiljnim povredama.

Policija zapadnog Midlendsa istražuje okolnosti nesreće koja se sinoć dogodila u Pelsal Lejnu. Na Fejsbuku su meštani tragediju opisali kao "nesreću za koju su čekali da će kad tad da se dogodi", zbog niza čestih saobraćajki sličnih ovoj.

- Očigledno je da je automobil udario u prednji deo parkiranog automobila i prevrnuo se preko krova. Čuo sam da su u automobilu deca i mlada devojka zarobljeni na prednjem sedištu. Uopšte ne zvuči dobro - rekao je jedan stanovnik.

Još jedan stanovnik Rushola rekao je za "Birmingham Live" da je to treća saobraćajna nesreća na istom delu puta u poslednjih 12 meseci.

- Razgovarali smo sa nekoliko svedoka, a naš tim za istragu ozbiljnih sudara takođe pregledava snimke CCTV-a - rekao je portparol policije.
Pogledaj vesti o: Seat

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.