Izvor: Blic, 18.Feb.2019, 12:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISPOVEST SVEDOKA POGIBIJE ŠABANA ŠAULIĆA Šaban je bio vezan pojasem! Ali udarac je bio prejak i UBILA GA JE STARA RANA (AUDIO SNIMAK)

Slobodan Boban Stojadinović, kum kralja narodne muzike Šabana Šaulića i svedok njegove pogibije u smrskanoj olupini automobila “seat”, potvrdio je “Blicu” da se kobnog jutra Šaulić vozio vezan pojasem, ali da mu se od siline sudara otvorila kobna stara rana koju je operisao pre tri godine.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"Bio je vezan pojasom, od siline udara OTVORILA SE KOBNA RANA": Ispovest svedoka tragedije u kojoj je poginuo Šaulić

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Feb.2019

Šaban Šaulić je 2016. godine u Italiji operisao stomačnu aortu..Slobodan Boban Stojadinović, kum kralja narodne muzike Šabana Šaulića svedok njegove pogibije u smrskanoj olupini automobila “seat”, potvrdio je da je kobnog jutra Šaulić vozio vezan pojasom, ali da mu se od siline sudara...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.