Savo o tenzijama u srpskom fudbalu: Šta to ima da se smiruje?

Izvor: Sportske.net, 17.Avg.2019, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savo o tenzijama u srpskom fudbalu: "Šta to ima da se smiruje?"

Pored odnosa sa rukovodstvom večitog rivala, pričao je i o Vojvodini i njenom treneru Lalatoviću.

Tenzije između vodećih srpskih klubova postale su skoro nepodnošljive poslednjih godina, ali ako se po jutru dan poznaje, to će se možda i promeniti.

Savo Milošević je podržao Crvenu zvezdu u borbi za Ligu šampiona, a onda je i Vladan Milojević podržao Partizan >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u borbi za Ligu Evrope.

Novinari su pitali danas trenera Partizana da li je to možda najava smirivanja tenzija u srpskom fudbalu.

"Najbitnije je da oba predstavnika budu u Evropi. A ovo drugo - ja zaista nemam šta da smirujem. Ja sam sa Vladom bio u dobrim odnosima. Sa Mrkelom sam radio u savezu i prijatelji smo. Sa gospodinom Terzićem sam vojevao na terenu. Ne znam zašto bih bilo šta smirivao? Ja ću sigurno imati korektan odnos prema njima, a znam i oni prema nama", rekao je Milošević.

Nije to sve. Vojvodina je sjajno krenula, a Savo misli da ona može da bude legitimni konkurent za titulu, što je ocenio kao jako dobro.

"Tamo gde je Lala mora nešto da se dešava, ha, ha. Znam njegov mentalitet i mentalni sklop. Ja sam više puta govorio da je Vojvodina jedan od mojih omiljenih klubova, ne samo u Srbiji. I Novi Sad kao sredina je specifičan, kao i način na koji oni gledaju na stvari mi se sviđa. Bez obzira što su naš veliki rival, želim im da budu uspešni", rekao je Milošević.
Pogledaj vesti o: Savo Milošević,   Zvezda - Partizan,   Liga Šampiona,   Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Milošević o tenzijima sa Zvezdom: Nemam šta da smirujem, ja sam korektan, a znam da će biti i oni

Izvor: MozzartSport.com, 17.Avg.2019

Trener Partizana Savo Milošević istakao je da nije prisutna nikakva vrsta tenzije na relacijama sa Crvenom zvezdom i poručuje da ima više nego korektan odnos sa najvažnijim faktorima na stadionu Rajko Mitić, a to se odnosi na Vladana Milojevića, Mitra Mrkelu i Zvezdana Terzića. Strateg Parnog...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.