Savo ne zaboravlja, oči u oči sa Sadikom!

Izvor: Sportske.net, 05.Jun.2020, 14:52

Savo ne zaboravlja, "oči u oči" sa Sadikom!

Šef struke "crno-belih" izrazio je svoje nezadovoljstvo.

Savo Milošević je istakao nezadovoljstvo odnosom prema igre pojedinih igrača nakon meča sa Mladosti i Radnikom, a posebna pažnja bila je usmerena ka Umaru Sadiku.

Nigerijski napadač ne liči na sebe, a pored nešto slabijih partija navijačima je upao u oko i slučaj sa meča sa Lučancima kada je bukvalno oteo loptu Nathu i samoinicijativno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << šutirao penal.

U Surdulici je zamenjen, a Telegraf piše da je Milošević održao sastanak sa Sadikom na kojem mu je jasno stavio do znanja šta mu zamera.

Savo je skrenuo pažnju 22-godišnjem fudbaleru na ponašanje i egoističan pristup na terenu, koji remeti celu grupu, ali i ugrožava rezultate kluba.

Da li je sastanak urodio plodom videćemo već u subotu kada "crno-beli" u Subotici gostuju Spartaku.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.