Savo napušta FSS zbog ponude koja se ne odbija!

Izvor: Sportske.net, 22.Jul.2018, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savo napušta FSS zbog ponude koja se ne odbija!

Proslavljeni reprezentativac i funkcioner Fudbalskog saveza Srbije Savo Milošević odlučio je da otvori novo poglavlje u svojoj karijeri.

Potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije Savo Milošević (44) odlučio je da se okrene novim izazovima i da se oproba u trenerskom pozivu.

"Blic" prenosi da je Milošević dobio ponudu neimenovanog kluba iz Indije i da je već odlučio da je prihvati.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Fudbal se u drugoj najmnogoljudnijoj zemlji na svetu nalazi u ekspanziji i tamošnji klubovi izdvajaju velike svote novca kako bi po "kineskom receptu" privoleli poznate trenere i igrače.

Videćemo koji je klub poslao ponudu koja se ne odbija i na čijem će čelu biti Savo Milošević u mesecima koji su pred nama.

Podsećanja radi, Savo Milošević je trebalo da preuzme funkciju sportskog direktora u FS Srbije, ali je na kraju izbor pao na Darka Kovačevića koji bi u ponedeljak trebalo da stupi na dužnost.
Pogledaj vesti o: Savo Milošević

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.