Izvor: Sportske.net, 22.Sep.2019, 20:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savo kopirao od Bajerna, Zvezda ga iznenadila!

Odlični Partizan, Savo govorio o mnogim detaljima.

Fantastična igra Partizana nije došla slučajno ili zbog slabije igre Crvene zvezde. To je i mišljenje Sava Miloševića.

"Mislim da smo apsolutno zaslužili pobedu u večerašnjem derbiju. Videćete i statistiku, apsolutno smo 90 minuta imali više od igre, više šansi, više udaraca >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na gol. Sve što nas je karakterisalo u prethodnim utakmicama smo ponovili. Čestitam i Zvezdinim igračima na fer i korektnoj igri. Derbi je generalno bio dobar sa dobrom trkom, Zvezda me iznenadila, izašla je malo ofanzivnije nego što sam ja čekao", rekao je Milošević.

Posebno je bio impresioniran svojim izabranicima koji su taktički odradili sjajnu utakmicu.

"Odigrali smo taktički dosta dobro i sveli smo Zvezdine vrline na minimum. Nije ovo prvi put, uradili smo to i u finalu kupa. Jedino što smo imali par nedoumica su novi igrači koji su došli, pa nismo znali šta mogu. Ali, ono što sam rekao pre derbija, sve koje sam gledao i igrao, sve je odlučila energija na terenu. Mislim da smo mi danas imali više energije i iz toga proizilazi više trke i bolja borba", rekao je on.

Ističemo i da je pogodio sa svim izmenama, Tošić i Suma su postigli golove, Brežančić je upisao asistenciju.

"Isto sam rekao ranije da ovde nema startnih 11 i da ih ne može biti i biće nam potrebni svi u svakom momentu. Statistika pokazuje da igrači sa klupe donose dosta bodova. Ja sam rekao da će utakmicu počinjati samo najspremniji, oni koji su ostali na klupi nisu bili spremni", rekao je Savo.

Koliko će sada biti lakše u borbi za titulu?

"Borba za titulu još nije ni počela. Znate i sami koliko nas utakmica čeka do kraja, ovo je samo jedan psihološki stimulans da sledeće utakmice čekamo u boljoj atmosferi. Uvek je lepo pobediti u derbiju, ali mi u derbiju ne dobijamo ništa osim tri boda, a tri boda će nam trebati i u sredu u Ivanjici. Ali, uvek je dobro pobediti derbi zbog mnogo stvari, čini mi se da smo uspeli da ujedinimo naše navijače i da tu energiju koja je bila malo razjedinjena u i oko kluba i možda je ovaj derbi uspeo da nas ujedini i usmeri na ono što nas čeka", ističe Milošević.

Posebno su ga iznenadili štoperi koji su odigrali fantastičan meč.

"Veliko iznenađenje za mene! Pošto sam neki dan dobio informaciju da nam zadnja ekipa škripi, ha, ha. Momci su odigrali onako kako se očekuje, ne znam koliko smo utakmica odigrali konstatno zategnuto u odbrani. Naši protivnici nisu imali više od dva-tri šuta za gol od kada smo počeli sezonu. Uspeli smo i na derbiju da ovu statistiku ponovimo", rekao je on.

Može li Partizan još više od ovoga i koji su krajnji dometi ovog tima? Savo ističe da prvo treba odmoriti, a potom ističe da ima prostora za napredak.

"Ne mogu da licitiram sad, ali ono što znam je da moja ekipa može mnogo bolje. Mi smo ekipa u povoju, ekipa koja se namešta. Nama je poslednji igrač došao pre dve nedelje. Svi momci koji su dolazili, dolazili su tek u talasima. Pravi Partizan koji ja očekujem da bude na maksimumu jeste posle zimskih priprema. Tada ćemo imati priliku da se prvo odmorimo, a onda ful pet nedelja priprema. Ovo sve preko leta je bilo na brzinu i ishitreno, nismo imali dovoljno vremena da odradimo sve što smo hteli, pa smo dorađivali u reprezentativnoj pauzi. Imamo još prostora za napredak", rekao je on.

Jedan od golova je bio sličan Bajernu, da li ste možda odatle dobili inspiraciju?

"Da. Sada imamo igrača kao što je Natho koji može da pogodi sve u svakom momentu iz svih pozicija", rekao je Milošević.
Pogledaj vesti o: Savo Milošević,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tošić: Pitali su me kad će gol u derbiju - evo ga... Miletić: Nadigrali smo ih

Izvor: MozzartSport.com, 22.Sep.2019

Iznenadio je Savo MIlošević sastavom za derbi. Zorana Tošića svi su očekivali u startnih 11, on je međutim ušao u igru u finišu i prvim golom u karijeri protiv Crvene zvezde potvrdio trijumf Partizana..  "Pitali su me kad će gol u derbiju, evo došao je. Posle Suminog pogotka ostalo je nekoliko...

Nastavak na MozzartSport.com...

Milošević: Apsolutno zasluženo, Zvezda me je iznenadila

Izvor: Beta, 22.Sep.2019

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević rekao je da je njegova ekipa večeras apsolutno zaslužila pobedu protiv Crvene zvezde, a igru svog tima ocenio je "dosta dobrom" jer su sve vrline "večitog" rivala svedene na minimum."Mislim da smo apsolutno zaslužili pobedu. Imali smo više od igre, više...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.