Savo dodao još dvojicu na spisak, Vazura potvrdio odlaske, ali i dolaske!

Izvor: Sportske.net, 20.Jun.2019, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savo dodao još dvojicu na spisak, Vazura potvrdio odlaske, ali i dolaske!

Tim Partizana se polako nazire.

Trener Partizana Savo Milošević je odredio 24 igrača koji će otići na prvi deo priprema na Zlatibor.

Videlo smo mnogo iznenađenja na njemu, strateg "Crno-belih" je otpisao neke fudbalere za koje se nije očekivalo da će ostati u Teleoptiku poput Zakarića i Nikolića.

Portal Mocart sport prenosi da je na kraju ipak odlučeno da sa ekipom putuju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i prvobitno otpisani Armin Đerlek i Musa Ndžaj.

"Idu na pripreme i Musa i Đerlek. Ne znam zbog čega su neki ljudi iznenađeni. Odavno smo najavili veliku rekonstrukciju tima, podmlađivanje, oslanjanje na mlade i talentovane igrače i ovo je samo jedan od koraka da se ideja sprovede u delo."







"Važno je da napomenem da je reč o odluci struke, niko od pomenutih igrača se nije zamerio klubu ili, ne daj Bože, da imamo neki problem. Svi su sjajni momci, za veliki broj njih već stižu ponude, spremamo ih za transfere i na taj način valja posmatrati ovu situaciju", istakao je generalni direktor kluba iz Humske.

Vazura je za isti portal govorio o odlasku Svete Markovića i Rikarda Gomeša, ali i dolasku dvojice stranaca.

"Veoma smo blizu realizacije. Ostalo je da definišemo još samo detalje, ali Sveta verovatno ide u Olimpijakos. Razmenili smo mejlove sa Grcima na ponudu vrednu 1.500.000 evra. Što se tiče Rikarda, Al Sarža iz Ujedinjenih Arapskih Emirata je, zaista, najozbiljnija u ovom trenutku. Imamo zvaničnu ponudu, pregovaramo, ali javila su se u međuvremenu još dva kluba. U svakom slučaju, neće se njegova prodaja desiti tako brzo, bar ne u narednih sedam, osam dana."







"Do sledećeg ponedeljka ili utorka očekujemo dva potpisa u ofanzivnom delu tima. Naravno, u pitanju su stranci i jedva čekamo da ih predstavimo kao nova pojačanja Partizana", kazao je Vazura.

Drugi deo priprema biće održan u Sloveniji od 2. do 13. jula.
Pogledaj vesti o: Savo Milošević

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Pustili ga u Partizan, pa se pokajali - sada ga žele nazad!

Izvor: Sportske.net, 20.Jun.2019

Hoće li ga "crno-beli" pustiti?..Partizan polako kreće u pripreme za novu sezonu, a Savo Milošević je već odredio spisak igrača na koje računa...Od samog početka tu se našao i reprezentativac Crne Gore Aleksandar Šćekić koji je ostavio sasvim dobar utisak u prvoj sezoni u crno-belom dresu...Sada...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.