Savo Milošević pred AZ: Lupao sam čaše po stadionu zbog malera

Izvor: Beta Video, 18.Sep.2019, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savo Milošević pred AZ: Lupao sam čaše po stadionu zbog malera

BEOGRAD - Trener Partizana Savo Milošević rekao je danas da će protiv AZ Alkmara imati sve fudbalere na raspolaganju i da je optimista kada je reč o predstojećoj utakmici, ali i prolasku grupne faze Lige Evropa. ``Imali smo u utorak 29 igrača na treningu, spremnih i ornih. Lupao sam čaše po stadionu zbog malera. Imamo praktično sve igrače na okupu. Imamo različite varijante kada su u pitanju protivnici i to je snaga našeg tima, da možemo različite stvari da radimo u odredjenim utakmicama``, rekao je vidno raspoloženi Milošević na konferenciji za novinare u Beogradu. (CH1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv


Pogledaj vesti o: Savo Milošević

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

Biće nam potrebni svi igrači

Izvor: Beta Video, 18.Sep.2019

BEOGRAD - Trener Partizana Savo Milošević mnogo igrača na raspolaganju ne vidi kao ``muke``.``Niti su muke, niti su slatke. Sutra je samo jedna utakmica. U 15-ak dana ćemo imati šest utakmica. Do decembra ćemo igrati non-stop dva puta nedeljno, ne računajući reprezentativne pauze. Biće nam potrebni...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.