Izvor: RTS, 16.Jun.2021, 08:02

Savo Milošević novi trener Olimpije

Savo Milošević novi je trener ljubljanske Olimpije, koja je odlučila da okonča saradnju sa dosadašnjim trenerom Goranom Stankovićem, javljaju beogradski i slovenački mediji.
Kako navodi ljubljanski portal 24ur, bivši trener Partizana postigao je dogovor o saradnji sa predsednikom Olimpije Milanom Mandarićem, što će uskoro i zvanično biti potvrđeno.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Proslavljeni reprezentativac Srbije, za koju je odigrao 102 utakmice i postigao 37 golova i najbolji strelac EURO 2000, Savo Milošević je Partizan napustio u septembru prošle godine i od tada je bez angažmana.
Olimpija je sezonu završila na trećem mestu, iza Mure i Maribora, a ovog leta će igrati kvalifikacije za Ligu konferencija.
Protekle sezone osvojili su Kup Slovenije savladavši Celje sa 2:1, a među ključnim igračima u timu bili su bivši partizanovac Đorđe Ivanović i zvezdaš Vujadin Savić, kao i talentovani 21-godišnji srpski internacionalac Radivoj Bosić.  
Pogledaj vesti o: Milan Stanković

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Milošević zvanično trener Olimpije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Jun.2021

Savo Milošević zvanično je novi trener fudbalera Olimpije, saopštio je danas klub iz Ljubljane..."Znam koliko je Olimpija važan klub, znam tradiciju i istoriju. Velika mi je čast što sam postao trener Olimpije. Koristim priliku da se zahvalim predsedniku kluba (Milan Mandarić, prim.aut). Imam...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.