Izvor: MozzartSport.com, 05.Jun.2020, 15:07

Savo Milošević: Iznenađujuće! Samo sam hteo da budemo domaćini

„Radujem se što će na tribinama biti ljudi“, komentariše trener Partizana ishod žreba polufinala Kupa Srbije

Osmeh zadovoljstva na licu Sava Miloševića. Nadaju se u Humskoj da će ga zadržati i u sredu veče, što bi značilo da će Partizan biti u prilici da brani pehar Kupa Srbije. Zasad, mladi trener ističe zadovoljstvo što mu se jedna od želja pred žreb ispunila, a to je da njegov tim u ovoj >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << fazi takmičenja bude domaćin.

Mada, na osnovu početka izlaganja može se zaključiti da je nekadašnji golgeter smatrao da će kuglice spojiti crno-bele sa Vojvodinom ili Čukaričkim. Zato je ishod žreba prokomentarisao na sledeći način:

Iznenađujuće, ali za razliku od prošle godine srešćemo se sa najvećim rivalom u polufinalu“.

Milošević podseća da je Partizan dosad bio gost dvaput (Vodojaži i Radniku), samo jednom domaćin (Spartaku) i da je to razlog zbog kojeg je navijao za domaćinstvo:

„Pre žreba želeo sam da igramo na našem stadionu, protiv bilo kog protivnika, rekao sam da su četiri preostale ekipe najbolje koje Srbija ima i ne bi bilo lako ni protiv jedne. Pretpostavljam da svaki tim ima ambiciju da osvoji trofej, kad je već došao do ovog nivoa takmičenja. Tako i mi“.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Partizan je maher za kup, četiri poslednje sezone uvek je dizao pehar. Veruje da će ponoviti uspeh, tako što bi se posle eventualne eliminacije večitog rivala suočio sa boljim iz duela Čukarički – Vojvodina.

„Ako želite da osvojite trofej, morate da pobedite svaku ekipu do kraja. Žreb ne menja ništa, osim činjenice da će, bilo ko da pobedi u sredu, imati još jednu tešku utakmicu u finalu. Mi imamo prvenstvene utakmice moramo da držimo fokus, nadam se da će gostovanje u Subotici proći bez povreda, posle čega ćemo imati tri dana io dovoljno vremena za priču o derbiju“.

Trenera Partizana posebno raduje odluka čelnika takmičenja da se dozvoli prisustvo navijačima. Postoji mogućnost da čak čitav kapacitet stadiona bude otvoren, ali sve zavisi od odluke zvaničnih organa.

Naravno. Videli su ljudi, znaju kakav je ambijent igrati bilo koje sportsko takmičenje bez publike. To deluje nehumano i turobno. Radujem se što će na tribinama biti ljudi. Na kraju krajeva, derbi je, bilo bi tužno da nema publike“, dodao je Savo Milošević.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.