SAVO PRED NEPORAŽENE: Nisu oni Molde ili Malatija! Trener crno-belih uputio BRUTALAN poziv navijačima

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Avg.2019, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAVO PRED NEPORAŽENE: Nisu oni Molde ili Malatija! Trener crno-belih uputio BRUTALAN poziv navijačima

Spektakl u Humskoj.

Fudbaleri Partizana u nedelju od 20 časova dočekuju TSC u sedmom kolu Superlige Srbije, a trener crno-belih očekuje tešku i zanimljivu utakmicu protiv neporaženog tima u dosadašnjem toku šampionata. Milošević je istakao da TSC ipak nije bolji od Malatije ili Moldea i da veruje u trijumf svoje ekipe, uz podršku publike.

Podsetimo, kapije stadiona u Humskoj biće širom otvorene za navijače, pošto je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Partizan odlučio da ulaz bude besplatan.

Savo se najpre osvrnuo na Ligu Evrope.

- Grupa je atraktivna, prvenstveno zbog Mančester Junajteda. Ostale tri ekipe imaju šansu za prolaz i boriće se do kraja. Slavili smo u avionu. Ogroman teret smo skinuli sa leđa. Ipak, nema odmora, čekaju nas novi izazovi - počeo je Milošević.

Trener Partizana se osvrnuo i na dovođenje pojačanja, rekavši da će dovesti samo igrače koji im stvarno mogu pomoći. Potom je prešao na očekivanja od meča sa ekipom koja je na deobi liderske pozicije u prvenstvu Srbije.

- Što se tiče TSC bas me briga sto je težak protivnik. Takmičarski, Superliga je bitnija od Lige Evrope i mi znamo svoje ciljeve. TSC je dobar tim i pokazali su šta umeju. Njihove pobede nisu slučajne, ali oni nisu bolji kd Malatije i Moldea - poručio je Milošević.

Šef struke Parnog valjka je dodao da nema problema sa igračkim kadrom i da može da računa na sve igrače u sedmom kolu Superlige.

Podsetimo, Partizan je odigrao četiri meča u šampionatu na kojima je zabeležio tri pobede i remi u Kruševcu (2:2), dok TSC ima učinak od pet trijumfa i jednog nerešenog rezultata.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Kristina Janjić, izabranica Aleksandra Mitrovića

A post shared by @janjickristina on Mar 23, 2019 at 11:33am PDT

A post shared by @janjickristina on Jul 10, 2018 at 7:40am PDT

A post shared by @janjickristina on Oct 4, 2017 at 11:00am PDT

A post shared by @janjickristina on Sep 3, 2017 at 12:49pm PDT

A post shared by @janjickristina on Jul 13, 2017 at 9:50am PDT

A post shared by @janjickristina on Jul 12, 2017 at 8:49am PDT

A post shared by @janjickristina on Jun 21, 2017 at 5:04am PDT

A post shared by @janjickristina on Jun 18, 2017 at 5:24am PDT
Pogledaj vesti o: Savo Milošević

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pijaca završena, Partizan bez pojačanja, ali možda ima još jednu šansu

Izvor: MozzartSport.com, 01.Sep.2019, 00:00

Spuštena je rampa na transfere igrača u Srbiji. Iako je u većim ligama Evrope krajnji rok ponedeljak uveče, u našoj zemlji je ranije određeno da 31. avgust u ponoć označi kraj. I rampa je spuštena bez ikakvih konkretnih poteza u Humskoj 1. Na crno-beloj strani Topčiderskog brda nije bilo transfera....

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.