Izvor: Scandal.rs, 20.Mar.2018, 21:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAVO MILOŠEVIĆ ISPROZIVAO JOVANU USRED JUTARNJEG: Pitao je koja je tajna njenog izgleda, pa šokirao studio! (video)

Jovana Joksimović i Srđan Predojević ugostili su jutros fudbalera Savu Miloševića u jutarnjem programu na Prvoj, a jedan njegov komentar je svima zapao za oko. Naime, dok je pravio doručak u emisiji Jutro sa Jovanom i Srđanom, Savo je odlučio da postavi pitanje Jovani. “Jedna moja drugarica me je pitala koja je tvoja tajna za The post SAVO MILOŠEVIĆ ISPROZIVAO JOVANU USRED JUTARNJEG: Pitao je koja je tajna njenog izgleda, pa šokirao studio! (video) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

ŠOK! Savo Milošević isprozivao Jovanu u jutarnjem programu

Izvor: Svet, 21.Mar.2018, 09:41

Savo Milošević je bio gost u jutarnjem programu kod Jovane Joksimović i Srđana Predojevića, a u toku razgovora se dogodilo nešto neočekivano.. Dok je Savo pravio doručak u emisiji, postavio je neočekivano pitanje Jovani.. . “Jedna moja drugarica me je pitala koja je tvoja tajna za ujutru,...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.