Milošević se oprostio od Tošića: Zadužio nas je mnogo

Izvor: B92, 26.Feb.2020, 21:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milošević se oprostio od Tošića: Zadužio nas je mnogo

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević potvrdio je večeras da je Zoran Tošić napustio crno-bele i da će karijeru nastaviti u Kini.

Tošić je otputovao u Kinu na dogovor sa Taižu Juandom, klubom koji će naredne sezone igrati u tamošnjoj drugoj ligi, i potpis ugovora na dve plus jednu godinu.

"Pričali smo o tome, sada je definitivno. Meni jedino ostaje da mu poželim sve najbolje u nastavku karijere. Zadužio je mnogo ovaj klub, sve nas i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << hvala mu od mene, svih nas, stručnog štaba, verujem i od svih igrača, na svemu što je uradio za ovu ekipu, ovaj klub", rekao je Milošević novinarima nakon utakmice protiv Proletera.

Milošević mu je poželeo sve najbolje u Kini.

"Da ga posluži zdravlje... On je fenomenalan momak, fenomenalan igrač. Doneo nam je dosta stvari u prethodnih godinu dana i nadam se da će nastaviti sa tim igrama i u Kini", dodao je trener Partizana.

Tošić napušta Partizan samo četiri dana pre "večitog derbija" na stadionu "Rajko Mitić".
Pogledaj vesti o: Savo Milošević

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HVALA TI, BAMBI: Evo šta je Savo Milošević rekao na oproštaju Zorana Tošića od Partizana

Izvor: Kurir, 26.Feb.2020

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević potvrdio je večeras da je Zoran Tošić napustio crno-bele i da će karijeru nastaviti u Kini.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.