Milošević pred Inđiju: Ekipa je u teškom fizičkom stanju zbog umora

Izvor: RTS, 09.Nov.2019, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milošević pred Inđiju: Ekipa je u teškom fizičkom stanju zbog umora

Trener Partizana Savo Milošević izjavio je danas da za meč protiv Inđije problem predstavlja veliki umor njegovih fudbalera posle povratka iz Mančestera.
"Jedva sam čekao da se završi cela priča s Mančesterom, iz psihološnih razloga, da izbrišemo te utakmice >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << iz glave i da se posvetimo ono što je realnije i bitnije, a to je naša liga. Čeka nas novo fizičko mučenje, zbog umora", rekao je Milošević na konferenciji za novinare u SC Teleoptik.

On je poručio i da je umor dodatan jer je, kako je naglasio, ekipa kasno dobila dozvolu da sleti na aerodrom "Nikola Tesla".
"U teškom stanju su svi igrači zbog umora. Moraćemo da pronađemo snagu", naveo je Milošević.
Utakmica 16. kola Superlige Srbije Partizan - Inđija igra se u nedelju na stadionu u Humskoj sa početkom u 16.30 časova.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Milošević: Umorni smo, ali naći ćemo snagu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Nov.2019

Trener Partizana Savo Milošević izjavio je danas da za meč protiv Inđije problem predstavlja veliki umor njegovih fudbalera posle povratka iz Mančestera..."Jedva sam čekao da se završi cela priča s Mančesterom, iz psihološnih razloga, da izbrišemo te utakmice iz glave i da se posvetimo ono...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.