Milošević pohvalio lep gest Sejdube Sume, ukrašen je golom

Izvor: Sportske.net, 10.Nov.2019, 22:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milošević pohvalio lep gest Sejdube Sume, ukrašen je golom

Tužan dan u Humskoj, bez obzira na ubedljivu pobedu nad Inđijom.

Sve je danas potresla vest da je 14-godišnji Isaija Pantić preminuo posle teške, nadljudske borbe sa opakom bolešću.

Vest je saopštena pre početka meča između Partizana i Inđije, a posle utakmice, trener Partizana Savo Milošević se i u razgovoru >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sa novinarima oprostio od jednog od najvernijih Partizanovih navijača.





''Saučešće porodici. Zaista tužna vest. Jedan od najvećih 'grobara' nas je napustio'', rekao je Milošević.

Kada je u pitanju utakmica sa Inđijom, koju je Partizan dobio sa 3:0, razlog za brigu je povreda Aleksandra Šćekića.

''Prvi put da idemo na odmor, a da budemo zadovoljni. Čestitam momcima na pobedi, ostaje žal za povredom Šćekića. Koštala nas je ova pobeda baš skupo. Koleno je u pitanju, u okretu se povredio, nije udarac. Sam se povredio. Nisu baš prognoze najbolje'', istakao je Milošević.

Ipak, nešto kasnije je iz Partizana stigla optimističkija informacija u vezi težine Šćekićeve povrede.

Od ostalih detalja sa utakmice, Milošević se, naravno, osvrnuo na rano postignut prvi gol.



''Imali smo dobar odnos od početka. Videlo se, i logično je, da nemamo taj aadrenalin i tu energiju kao u Mančesteru. Momci su sve nadoknadili na terenu. Ponovili se ono pto smo znali, da kada na vreme postignemo gol, relativno lako privedemo utakmicu kraju. To je ključ'',
objašnjava Milošević.

Posebno je pohvalio Sejdubu Sumu, zbog nesebičnog gesta kod izvođenja jedanaesterca, kada je ponudio Asanu da ga on izvede i da pogotkom obeleži svoj 25. rođendan. Japanac je uz osmeh to prihvatio i zatresao mrežu, prvi put ove sezone u Linglong Superligi.

''Drago mi je i zbog Asana. Danas mu je i rođendan, čestitali smo mu već. Pohvalio bih i postupak Sume. To su stvari koje nam trebaju da bismo nastavili da gradimo ozbiljan tim'', istakao je Milošević.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.