Milošević: Tačno je, mnogi žele Sadika, Asana, Sumu, Stevanovića VIDEO

Izvor: B92, 13.Jun.2020, 13:30

Milošević: Tačno je, mnogi žele Sadika, Asana, Sumu, Stevanovića VIDEO

Savo Milošević, trener fudbalera Partizana, bio je gost TV Prva i govorio o mnogim sportskim temama, kao i o transfer rokovima.

"Cela javnost priča o našim strancima, ključna je stvar da dovedete igrače koji igraju napadački fudbal", kaže Savo Milošević.

Što se tiče planova za transfer rok, Savo nije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mnogo govorio, ali je zato objasnio da će Partizan nastaviti da igra napadački fudbal jer je to budućnost fudbala.

"Nastavićemo trend da igramo napadački fudbal, sve što je FIFA i UEFA uradila sve je za atraktivni fudbal za publiku, novac će da se vrti samo ako je fudbal atraktivan i nikako drugačije. Kod nas ima klubova i trenera koji misle samo o defanzivi, ona je bitna ali ne sme da bude prioreitet. Ofanziva je budućnost fudbala"

Nije otkrio koga Partizan juri, ali je prokomentarisao interesovanje za Sadika.



"Nije Sadik jedini igrač za koga imamo ponude, za više njih imamo ponude. Naši fudbaleri imaju dobre cene na tržištu, dobar deo Evrope je gledao derbi jer nije bilo drugih utakmica, pa su videli kvalitet Sadika i još nekih mojih igrača. Rekli smo da nećemo rasipati tim, čisto da imamo mir za budžet, ukoliko nekoga prodamo dovešćemo kvalitetnu zamenu. Konkretno ne bih o klubovima, više klubova želi Sadika i poznato je da mali Fića Stevanović kao jedan od najvećih talenata, za Asana i Sumu imamo takođe ponude. Svi sem Natha koji je u godinama imaju ponude, kao i naši klinci koji imaju dobru cenu, a naša će procena biti kada da ih prodamo. Mi smo na zelenoj grani, stabilni smo i ne moramo da prodamo nikoga, možemo da budemo taktički. Ove godine prelazni rok traje do oktobra..."


Odlazak Save Miloševića, bio je glavna tema srpskog fudbala tokom nekoliko dana, a on tvrdi da te ponude do njega nisu došle.

"Nema tu istine, da ja znam. Niko me nije zvao niti za Aston Vilu niti za bilo koga drugog. Trudim se da radim svoj posao, makar ostao mesec dana radiću ga kao da radim deset godina. Zanimaju me lgie petice, ali mi to nije prioritet i ne želim time da se opterećujem"
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.