Milošević: Samo manje prekida i lopta više u igri

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Jul.2019, 14:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milošević: Samo manje prekida i lopta više u igri

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević, uoči revanša 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv velške ekipe Konahs Ki, rekao je da očekuje utakmicu u kojoj će lopta više da bude u igri jer prekidi odgovaraju rivalu.

Partizan je u prvom meču pobedio 1:0, a meč je obeležio veliki broj faulova i prekida.

"Radili smo analizu prvog meča, mi smo napravili 13 faulova, oni 27. To možda govori >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da smo bili premalo agresivni ili su oni bili previše. U svakom slučaju pokušaćemo sutra da smanjimo broj prekida jer to njima odgovara i da lopta što više bude u igri", rekao je Milošević na konferenciji za medije u Humskoj.

On je dodao da ekipa mora da popravi nivo realizacije.

"U prethodne dve utakmice mi smo relativno lako dolazili do gola protivnika, a realizacija je stvar rada, rutine, koncentracije. Meni je bitno da ulazimo u šanse, a siguran sam da će realizacija biti popravljena. U ove dve utakmice do sada (Inđija i Kohahs Ki) protivnici su šutnuli na naš gol dva i po puta, dok smo mi imali 47 udaraca", istakao je Milošević.

Kada je u pitanju sastav tima Milošević je rekao da nema dileme, što znači da će verovatno igrati isti tim kao i u Velsu.

Prvotimac crno-belih Saša Zdjelar rekao je da prvi meč nije bio lak.

"Utakmica tamo je bila teška zbog načina na koji oni igraju. Znamo kako da igramo, mi smo Partizan i imamo plan za sutrašnju utakmicu", poručio je Zdjelar.

Utakmica između Partizana i Konahs Kija igra se sutra od 21 sat u Humskoj.
Pogledaj vesti o: Savo Milošević

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.