Milošević: Prvi put me sramota što sam trener Partizana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Nov.2019, 23:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milošević: Prvi put me sramota što sam trener Partizana

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević, uprkos pobedi nad Javorom 6:2, izrazio je nezadovoljstvo igrom svoje ekipe i poručio da ga je sramota.

Milošević je naglasio da će neki igrači dobiti opomenu i da je prelazni rok veoma blizu, aludirajući da će biti odlazaka.

"Poprilično sam ljut na igrače, pobedili smo na individualni >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kvalitet, što je i logično jer imamo 30 puta skuplji tim od Javora. Ostalim segmentima igre nisam zadovoljan. Prvi put me je sramota što sam trener Partizana", naveo je Milošević posle utakmice u izjavi za Arenasport.

Za raniji izlazak Strahinje Pavlovića sa terena zbog povrede, Milošević je prokomentarisao da će ispitati.

"Juče mi je rekao da je u redu, baš sam ga pitao. I o tome ćemo pričati", rekao je Milošević o štoperu čiji je transfer izvestan u Monako.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.