Milošević: Ponosan na momke, dobili su adekvatnu nagradu

Izvor: 011vodič.com, 29.Avg.2019, 23:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milošević: Ponosan na momke, dobili su adekvatnu nagradu

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević, posle plasmana u Ligu Evrope, rekao je da je ponosan na svoje igrače.
U petak od 20:30 igraju Borusija Menhengladbah – Lajpcig, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 3.25.
– Ponosan sam na momke, čestitam im. To sam rekao i pre utakmice u svlačionici, da sam ponosan na njim bez obzira na ishod utakmice. Posle utakmice >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << ta rečenica verovatno ima veću težinu. Svaka čast na svemu što su preživeli, pretrpeli u proteklih pet, šest meseci. Ovo je adekvatna nagrada, koja uvek dođe kada zaslužite – rekao je Milošević
On je takođe čestitao i ekipi Moldea, koja je bila težak rival.
– Pre meča sam rekao da nas ne mogu iznenaditi, ali mislim da nas jesu iznenadili. U drugom poluvremenu mislili smo da će fizički da odu dole. Oni si otišli gore i to nam je otežalo utakmicu. Svaka čast, jedna fenomenalna ekipa i to je još jedan razlog da pohvalim svoje momke što su se vratili iz izgubljene utakmice – rekao je Milošević.
Milošević je od dolaska u Partizan osvojio Kup Srbije i plasirao se u grupnu fazu LE za šest meseci trenerskog staža, a pitanje novinara glasilo je da li za sve to treba zahvaliti Ser Aleks Fergusonu. Da podsetimo, Milošević je na promociji rekao da mu je Ferguson sugerisao da se bavi trenerskim poslom.
– Ser Aleks jeste uticao na odluku da postane trener, ali ako bih o tome pričao, to bi značilo da je moja zasluga najveća za ono što je ekipa uradila. To nikako ne mogu da kažem. Ponoviću još jednom, ovo je fenomenalna ekipa momaka koji su uspeli psihološki da se izdrže mnogo toga. Najveće zasluge pripadaju igračima i svako drugo razmišljanje s moje strane bi bilo arogantno i prepotentno – zaključio je Milošević.

The post Milošević: Ponosan na momke, dobili su adekvatnu nagradu appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Savo ponosan!

Izvor: Sportske.net, 29.Avg.2019

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević rekao je večeras da je ponosan na svoje igrače, da sve zasluge za plasman u Ligu Evropa pripadaju njima i dodao da je ovo adekvatna nagrada za sve što su preživeli u poslednjih pet meseci..."Ponosan sam na momke i čestitam im. Ja sam im to rekao u svlačionici...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.