Milošević: Očekuju nas tri najbitnije utakmice

Izvor: B92, 13.Jun.2020, 18:43

Milošević: Očekuju nas tri najbitnije utakmice

Trener Partizana Savo Milošević održao je konferenciju za novinare pred utakmicu 31. kola Superlige Srbije.

Partizan u nedelju dočekuje Čukarički u Humskoj.

Crno-belima slede tri najbitnije utakmice.

"Ono što nas čeka su tri najbitnije utakmice, svi moramo da budemo svesni da u dobroj meri određuju sezonu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i nastavak sledeće sezone, kako ćemo u nju ući. Trudiću se da ovo razmišljanje usadim igračima i da na taj način shvate sutrašnju utakmicu, a onda i dve koje ostaju", jasan je Milošević.

Ekipa je spremna za meč protiv tima sa Banovog Brda.

"Nemamo ništa zabrinjavajuće. Verujem da ćemo imati skoro sve na okupu, da pronađemo motiv i pravu taktiku protiv ekipe koja nema takmičarski motiv, ali svi imaju želju i volju da pobede Partizan. Moramo očekivati motivisane protivnike, kada su rasterećeni tad se igra najbolje. Čeka nas jako teška i zahtevna utakmica".

Neće biti velikih promena u odnosu na meč sa Crvenom zvezdom.

"Probaću da izbegavam velike rotacije, videli ste da to košta, a moramo da učimo iz svojih grešaka. Nećemo puno rotirati. Na treningu ćemo odlučiti ko će igrati", rekao je Milošević.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.