Milošević: Ne bih prihvatio remi; Tošić: U naletu smo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Okt.2019, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milošević: Ne bih prihvatio remi; Tošić: U naletu smo

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević kaže da ne bi pristao na remi u gostima protiv Astane u 2. kolu Lige Evrope.

Na pitanje novinara, na konferenciji za medije u Kazahstanu, da li bi prihvatio nerešen rezultat ukoliko bi neko ponudio, Milošević je bio jasan.

"Ne, ne bih prihvatio", odgovorio je trener Partizana i stavio do znanja da ga interesuje samo pobeda.

On je dodao da na raspolaganju ima sve igrače i da mu je to najbitnije u ovom trenutku.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
"Upoznali ekipu sa svime što nas čeka, nadam se da je svima jasno šta moramo da uradimo da bismo ostvarili dobar rezultat. Čeka nas težak protivnik, posebno na svom terenu i biće potrebno koncentracije, trke i prave igre za dobar rezultat", naveo je on.

Prema njegovim rečima želi da Partizan pruži istu igru kao u prethodnom periodu.

"Imamo 24 sata da se prilagodimo na vremensku zonu, bitan je segment i da što pre se naviknemo na satnicu. Može to da se reši većom koncentracijom i voljom. Pokušaćemo da igramo našu igru, ali uz određeno prilagođavanje jer ne zavisi sve od nas", zaključio je on.

Krilni napadač Zoran Tošić smatra da sve četiri ekipe iz grupe, u kojoj su još AZ Alkmar i Mančester Junajted, imaju podjednake šanse.

"Posle žreba je bilo jasno da je Junajted glavni favorit, ali na osnovu meča sa Astanom vidim da igra u izmenjenom sastavu. Veću pažnju posvećuju Premijer ligi i zato mislim da su šanse ravne za sve. Astana je ozbiljan protivnik, beleži zapažene rezultate na svom terenu. U naletu smo, dobroj formi i optimisti smo", istakao je iskusni fudbaler.

Utakmica L grupe Lige Evrope Astana - Partizan igra se sutra od 16.50 po srednjeevropskom vremenu.
Pogledaj vesti o: Savo Milošević

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.