Milošević: Najbolje izdanje Partizana, ali nas je stara boljka koštala nerava VIDEO

Izvor: B92, 03.Okt.2019, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milošević: Najbolje izdanje Partizana, ali nas je stara boljka koštala nerava VIDEO

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević rekao je da je meč i pobeda protiv Astane možda i najbolje izdanje crno-belih koje je on video.

"Igrači su danas apsolutno ispunili sve što smo očekivali, čak i više. Naša stara boljka nas je opet na kraju koštala nerava, trebalo je mnogo ranije da završimo utakmicu, imali smo bezbroj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << šansi, ali dobro...", rekao je Milošević za Radio-televiziju Srbije.

Fudbaleri Partizana pobedili su u Nur-Sultanu ekipu Astane sa 2:1, u utakmici drugog kola Grupe L Lige Evropa.

"Mislim da moramo biti zadovoljni. Ja prvi, a i svi navijači, jer je danas možda bilo najbolje izdanje koje sam ja video. Ovo je jako težak teren za igru, težak protivnik. Nije lako ovakvom protivniku stvoriti sedam, osam, deset čistih šansi. Sve čestitke momcima", rekao je Milošević.

Pročitajte još Srbija preskočila Hrvatsku – veliki trijumf Partizana za srpski koeficijent!

I pored dobre igre svoje ekipe, Milošević je u nekoliko navrata bio nervozan pored klupe.

"To su sad već detalji koje mi vidimo sa klupe i kad dobro ide. Otvorili smo dobro utakmicu, imali smo više od igre, ali ti neki detalji nas obično koštaju. Danas nas je jedan detalj koštao da udjemo u završnicu nervozno i da strepimo kod gotove utakmice. Zato se nekad nerviram jer znam da ova ekipa može još bolje", rekao je Milošević.

Pročitajte još Rukavina: Iznenađen sam

Upitan šta će reći igračima posle meča, Milošević je kazao: "Sad nema ozbiljne priče".

"Ovo je jedino vreme u fudbalu, ovih sat-dva posle utakmice kad ih treba pustiti da uživaju ako su to zaslužili, a ovaj put jesu", rekao je Milošević.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Posle drugog gola sam mislio da je utakmica gotova" VIDEO

Izvor: B92, 03.Okt.2019

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević mislio je da je utakmica protiv Astane "zatvorena" posle gola za 2:0...Partizan je rezultatom 2:1 pobedio Astanu na gostovanju u drugom kolu Lige Evrope...Milošević je bio jasan u obraćanju novinarima istaknuvši da "nema prostora za opuštanje"..."Оvo...

Nastavak na B92...

Jovanović: Imamo rešenje za igru Novopazaraca (VIDEO)

Izvor: SandzakPress.net, 04.Okt.2019, 15:43

Naš cilj u predstojećoj utakmici sa Novim Pazarom je pobeda i osvajanje nova tri boda; Pazarci imaju nezgodan tim, ali mi ne odustajemo od namere da na našem terenu imamo maksimalan učinak jer nas zanima samo povratak u Super ligu – izjavio je u četvrtak Radmilo Jovanović, šef stručnog...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.