Milošević: Na Old Trafordu da odigramo bolje nego u Beogradu

Izvor: Danas, 06.Nov.2019, 11:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milošević: Na Old Trafordu da odigramo bolje nego u Beogradu

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević rekao je danas da bi bilo idealno da njegova ekipa u predstojećoj utakmici protiv Mančester junajteda odigra nešto bolje nego u prvom duelu dve ekipe u Beogradu i ocenio da će možda imati veće šanse ako u prvom poluvremenu izdrži pritisak. Članak Milošević: Na Old Trafordu da odigramo bolje nego u Beogradu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Savo Milošević,   Partizan,   Manchester United

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FIFA: U Iraku nije bezbedno

Izvor: Danas, 06.Nov.2019

Međunarodna fudbalska federacija (FIFA) saopštila je danas da u Iraku nije dovoljno bezbedno da organizuje utakmice protiv Irana i Bahreina u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2022. godine. Članak FIFA: U Iraku nije bezbedno se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.