Milošević: Kada se podvuče crta - zadovoljni smo

Izvor: RTS, 13.Dec.2019, 00:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milošević: Kada se podvuče crta - zadovoljni smo

Trener Partizana Savo Milošević zadovoljan je pobedom Partizana nad Astanom (4:1) ali i celokupnim nastupom u Ligi Evrope.
Partizan je ubedljivo savladao Astanu u poslednjem kolu Lige Evropa.

"Čestitke momcima, jedno od najboljih poluvremena >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u ovoj sezoni, s obzirom na okolnosti.
Kad se podvuče crta, po igrama smo zaslužili plasman. Moramo biti zadovoljni, dugo putovanje je bilo ove sezone u Evropi, koja nam je donela dosta", rekao je Milošević.
"Zahvalio bih se navijačima koji su došli u ovolikom, za mene iznenađujućem, broju - nismo očekivali ovoliko ljudi po ovakvoj zimi, a to je bio i dodatni motiv momcima na terenu", rekao je Milošević.
Suma je postigao prvi gol na meču, a proslavio ga je sa Miloševićem. 
"Danas smo dogovorili novi ugovor... Suma nam je dao mnogo u ovoj polusezoni, to je pravi Suma kog su svi čekali. On je igrač koji pravi razliku, a to je i danas potvrdio", zaključio je trener crno-belih.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tošić: Fantastičan meč

Izvor: RTS, 13.Dec.2019

Zoran Tošić oduševljen igrom Partizana u pobedi nad Astanom (4:1) u poslednjem kolu grupne faze Lige Evrope. . Partizan je ubedljivo savladao Astanu u poslednjem kolu Lige Evrope..."Lepo je kada se pobedi na kraju takmičenja,...

Nastavak na RTS...

Milošević: Putovanje je bilo dugo i teško, ali i zanimljivo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Dec.2019

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević, posle pobede protiv Astane na oproštaju od Lige Evrope, čestitao je svojim igračima na prikazanoj igri, istakavši da u veliki uticaj na nastup tima imali i navijači...Crno-beli su u poslednjem kolu grupe L LE pobedili kazahstanski tim 4:1..."Zahvalnost...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.