Milošević: Bili smo bolji, zaslužili smo pobedu

Izvor: RTS, 22.Sep.2019, 21:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milošević: Bili smo bolji, zaslužili smo pobedu

Trener Partizana Savo Milošević, posle pobede nad Crvenom zvezdom (2:0), izjavio je da je njegov tim ponovio igru iz finala Kupa u maju i istim receptom stigao do slavlja.
"Apsolutno smo zaslužili pobedu, statistika isto o tome govori. Imali smo više od igre, više šansi, sve ono što smo radili na prethodnim mečevima. Derbi je bio dobar, sa dobrim ritmom. Zvezda me je iznenadila i izašla >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ofanzivnije", rekao je Milošević.

On je dodao da je njegov tim sveo Zvezdine vrline na minimum.
"Sve smo to uradili i u finalu Kupa. Tačno smo znali šta treba da uradimo. Većinu derbija odlučuje energija na terenu, mi smo je više imali. Marina smo isključili i u finalu Kupa, bili smo taktički pravi, a i sada smo znali kako to da uradimo".
Miloševića je obradovalo to što su trijumf Partizanu doneli rezervisti Sejduba Suma i Zoran Tošić.
"Ovde nema startnih 11, zbog velikog broja utakmica. Svi su nam potrebni. Statistika kaže da igrači sa klupe donose dosta bodova, posebno u Evropi", neveo je on, uz podsećanje da je trka za titulu tek počela i da će biti još borbe.
"Ovo je samo psihološki stimulans, bolja je atmosfera. Uvek je dobro kada se slavi u derbiju, ali se ne dobija više od tri boda, kao u Ivanjici, Nišu... Generalno, pet ili šest meseci u klubu je bilo teško, a derbi je uspeo da nas ujedini, pre svega navijače".
Milošević je dodao da mu ovaj trijumf nije najdraži u trenerskoj karijeri.
"Draža pobeda mi je u finalu Kupa. Ova je značila tri boda, a u maju je bilo za trofej", zaključio je on.
Pogledaj vesti o: Savo Milošević

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Milošević posle derbija: Ovom pobedom smo ujedinili navijače

Izvor: 011vodič.com, 22.Sep.2019

Trener Partizana Savo Milošević bio je prezadovoljan posle porbede u 161. “večitom derbiju. Fudbaleri Partizana su u Humskoj savladali Crvenu zvezdu 2:0 (0:0).. – Apsliutno smo zaslužili pobedu. Bili smo bolji u svim segmentima. Ćestitam Zvezdi koja nas je iznenadila agresijom na staru utakmice...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.