MUKE MILOŠEVIĆA Da li će Ostojić da bude spreman za Molde?

Izvor: 011vodič.com, 26.Avg.2019, 09:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUKE MILOŠEVIĆA Da li će Ostojić da bude spreman za Molde?

Meč sezone samo što nije, a Savo Milošević i dalje ne zna sa kojim će timom moći da se suprotstavi Moldeu. Tim iz Humske muči muku sa štoperskom pozicijom, odnosno, najvažnije je pitanje, da li će stub odbrane crno-belih, Bojan Ostojić, moći da se suprotstavi Norvežanima?
Kladionica MaxBet nudi kvotu 2,80 na pobedu Partizana protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Moldea.
Ostojić se povredio u prvm meču protiv Malatije. Stisnuo je zube za revanš u Humskoj, ali kako su bolovi bili nepodnošljivi, u dogovoru sa lekarskim timom odlučeno je da se sačeka sa povratkom na teren. Iskusni defanzivac već je propustio meč pred preko 5.000 mališana prošlog četvrtka, nije igrao ni protiv Rada…
Bojan je trenutno na terapiji. Oporavak teče željenim tokom, ali je neizvesno kada će štoper da bude sto odsto spreman. U ovom trenutku je, recimo, iskusni štoper bliži terenu, nego klupi. Nešto više o njegovoj sudbini za duel sa norveškim timom moglo bi da se zna u utorak, posle popodnevnog treninga.
Uz to, situaciju dodatno komplikuje (ne)planirano odsustvo Strahinje Pavlovića. Mladi fudbaler je u petak otputovao u Rim, na lekarske preglede u Laciju i očekivalo se da se odmah vrati, obavljena posla. Međutim, sve je zakoplikovalo to što Pavlović u prvi mah nije prošao lekarske preglede, pa je ostao u Italiji, kako bi u ponedeljak bio podvrgnut dodatnim testovima.
On je preskočio nekoliko važnih treninga sa ekipom pred “meč sezone” ali to ne bi trebalo da predstavlja problem. Jedina želja u Humskoj je trenunto da je Strahinja dobro, odnosno da dodatne analize pokažu da je spreman za buduće izazove, kako u Partizanu, tako i u Laciju.

The post MUKE MILOŠEVIĆA Da li će Ostojić da bude spreman za Molde? appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.