MILOŠEVIĆ O TSC Nije bolji od Moldea, Malatije… Od našeg pristupa zavisi

Izvor: 011vodič.com, 31.Avg.2019, 23:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILOŠEVIĆ O TSC Nije bolji od Moldea, Malatije… Od našeg pristupa zavisi

Partizan u nedelju (20:00) čeka novajliju u elitnom društvu, TSC. Trener fcrno-belih, Savo Milošević smatra da tim iz Bačke Topole nije slučajno u vrhu tabele Superlige Srbije. Zna da treba biti oprezan, ali i da Partizan nema pravo na grešku!
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
Baš me briga što je težak protivnik. Tu priču smo završili posle Kruševca. Za mene je liga bitnija od Lige Evrope, to sam rekao i igračima. Da, za klub znači mnogo, ali ako pričamo takmičarski, liga je bitnija od Lige Evrope. Time sam sve rekao – poručio je Milošević.
Fudbaleri Partizana su u četvrtak izborili plasman u grupnu fazu Lige Evrope, saznali i protivnike, a sada se okreću domaćem šampionatu.  TSC je trenutno treći na tabeli sa 16 bodova, koliko ima i Vojvodina, dok je Partizan šesti sa 10, ali iz dva meča manje.
Upravo zbog rezultata koje ima ta ekipa moramo da budemo posebno obazrivi i da imamo maksimalno ozbiljan pristup. Imaćemo protivnika koji nema šta da izgubi, koji je pokazao da može da igra sa svima. Skor koji imaju slučajan. Ne može da bude. Jedna utakmica može da bude slučajnost, ali šest nikako. To je samo poziv na dodatni oprez – rekao je Milošević.
– Uz svo poštoanje, TSC nije bolja ekipa od Moldea, od Malatije… Sve zavisi od nas, od našeg pristupa utakmici. Ako damo maksimum, mislim da neće biti problema.
Partizan će u nedelju uveče da otvori kapije stadiona. Ulaz na meč sa timom iz Bačke Topole je besplatan. Upitan da li može lepša pozivnica navijačima od Lige Evropa, Milošević je rakao: “Može, Liga šampiona”.
– U ovom momentu je ovo najbolje što smo mogli da uradimo i to smo uradili. Nadam se da će to ljudi prepoznati – rekao je trener Partizana.

The post MILOŠEVIĆ O TSC Nije bolji od Moldea, Malatije… Od našeg pristupa zavisi appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Savo Milošević

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

SUPERLIGA SRBIJE Statistike, zanimljivosti, asistencije, predlozi…

Izvor: 011vodič.com, 01.Sep.2019, 15:42

Još jedan derbi donosi nam 7. kolo Superlige Srbije. Partizan dočekuje Bačku Topolu. Hit šampionata stiže u Humsku. Vladimir Silađi i ekipa, ili „kaznena ekspedicija“ predstavljaju strah i trepet za rivale, iako su novajlije u društvu najboljih.. Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje....

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.