Dok Vučela preko medija polemiše sa Toletom, Savo hvali bivšeg predsednika FSS!

Izvor: Sportske.net, 29.Apr.2019, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dok Vučela preko medija polemiše sa Toletom, Savo hvali bivšeg predsednika FSS!

Doduše, i Savo je svojevremeno javno polemisao sa Karadžićem, ali...

Preneli smo sinoć, prvi čovek Partizana Milorad Vučelić oglasio se na Vaskrs izjavom u kojoj odgovara na pojedine poruke koje je par dana ranije uputio nekadašnji predsednik FSS i Partizana Tomislav Karadžić.

Vučelić je tom prilikom demantovao pojedine Karadžićeve tvrdnje, a zanimljivo je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da aktuelni šef struke Partizana Savo Milošević u izjavi za ''Žurnal'' tokom praznika hvali popularnog Toleta, govoreći o saradnji sa njim u Fudbalskom savezu Srbije.

''Mnogo sam naučio od Toleta: živa enciklopedija, 50 godina u raznim strukturama kao rukovodilac. Možete li da zamislite koje iskustvo ima kad je u pitanju rešavanje najkomplikovanijih problema...







Ume da razvija kvalitetan odnos sa svim saradnicima. Jednostavno, dugujem mu veliku zahvalnost. Doneo sam dosta odluka u životu, bilo je sigurno i pogrešnih, ali ta da uđem u FSS pokazala se kao fenomenalna! Nadam se da će i ova druga, s Partizanom, da bude ista'', objašnjava Milošević.

Ipak, javnost pre svega toga pamti i njegov TV duel sa Karadžićem, kada je Savo bio najžešći Toletov kritičar.

Ali, on danas drugačije gleda na taj period i tu polemiku sa Karadžićem.

''Nisam imao sukob! U jednoj TV emisiji sukobili smo mišljenja, ne lično. Govorio sam o problemima srpskog fudbala, Karadžić ga je kao predsednik branio, to mu je, uostalom, po funkciji i obaveza. Ja sam, opet, neko ko voli da kaže istinu.







Nismo imali lični sukob ni pre ni posle, naprotiv.





Super odnos! Kazao sam mu i kasnije, kao saradnik: o problemima treba da se govori, nikako da se kriju pod tepih. Jedna je stvar – čuvati FSS i neke institucije do određene mere, druga – na neke stvari ne treba da se žmuri'', izjavio je Milošević.
Pogledaj vesti o: Savo Milošević,   Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Tole oštar, ovo je poruka "najvećem grobaru" Partizana!

Izvor: Sportske.net, 29.Apr.2019

Neće se završiti na onome što je aktuelni predsednik FK Partizan imao da kaže na Uskrs. Stigla replika na repliku...Bivši predsednik FK Partizan Tomislav Karadžić izneo je svoje mišljenje o aktuelnom trenutku u klubu iz Humske, a juče je dobio oštar odgovor Milorada Vučelića...Prvi čovek...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.