Izvor: MozzartSport.com, 14.Avg.2020, 13:36

Savo Milošević: Neki igrači su se osetili nedodirljivim

Trener Partizana opširan pred gostovanje Radniku

Sve ukazuje da je u toku totalna rekonstrukcija Parnog valjka. Stilom s početka sezone ne može daleko da dogura i zato je šef struke rešio da popravi šta se popraviti može dok ne bude kasno. Ako već nije...

Pod obrazloženjem pravila o bonus igračima, šansu je među stativama dobio Aleksandar Popović umesto Vladimira Stojkovića, ceh lošim reakcijama u Kruševcu i Novom Pazaru platili >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Nemanja Miletić, Bojan Ostojić i Slobodan Urošević, na poslednjoj utakmici sa Javorom nije bilo u sastavu Bibarsa Natha, izvesno Izraelac neće igrati ni u Surdulici, što ukazuje da je Savo Milošević rešio da prodrma ekipu.

Na osnovu njegovih reči, pojedinci su pomislili da imaju garantovano mesto startera, zbog čega je mladi trener odlučio da im pokaže na praktičnom primeru kako će morati dobrano da se pomuče ne bi li se vratili na teren.

Prošle sezone naš tim se maltene unapred znao, što je u neku ruku bilo dobro, ali nam je s druge strane napravilo problem. Neki igrači su se osetili nedodirljivim. Moramo jasno da pokažemo da nema nedodirljivih. Pokazaćemo da će igrati samo oni koji su spremni da odgovore svim zadacima“, poručio je Milošević pred put na jug Srbije, gde u subotu od 19 časova (TV Arena sport 1) crno-belih gostuju Radniku.

Milošević nije hteo poimence da navodi kome (i) šta zamera, ali sastav tima u prošlom i odabir igrača za predstojeće kolo navodi na zaključak da je najveće kritike trpela odbrana. Što se vidi i na primeru desnog beka, pošto će u Surdulici opet igrati Aleksandar Lutovac, iako je u osnovi krilni vezista.

Igramo ofanzivno, što poslednjoj liniji stvara probleme. Stvar je opredeljenja koji profil igrača ćete koristiti u odbrani, da li su oni ofanzivni, ali ne smete zanemariti zadatke u defanzivi. Siguran sam da Lutovac može kvalitetno da igra beka, ali se povredio tokom zimskog boravka u Turskoj, nismo imali prilike da ga probamo tokom proleća, međutim, prošao je letnje pripreme i na našem terenu, protiv Javora, izgledao dosta dobro. Sad ga čeka teži ispit, da sve što je radio protiv Ivanjičana ponovi u gostima. Bitno je da nam svi igrači budu maksimalno spremni, jer uskoro počinju kvalifikacije za Ligu Evrope“.

Osim Lutovca i Rajka Brežančića, novo lice u odbrani je i Frank Maki Banjak. U Humskoj je pre pet dana igrao na „tepihu“, sutra ga čeka ne baš „vembli“ teren u Surdulici.

Maki nije ni u Sloveniji imao priliku da na strani igra uvek po idealnim podlogama. Insistirali smo da ga dovedemo baš zato što poznaje prilike na Balkanu, nije mu potreban period prilagođavanja u tom smislu. Nije došao iz Afrike. Osim njega, imamo još dva centarhalfa, a možemo da koristimo Nemanju Miletića na nekim utakmicama, plus je Aleksandar Šćekić je u Turskoj četiri ili pet susreta dejstvovao u centru odbrane. Ako nam centarhalfovi donesu stabilnost biće tako, u suprotnom moraćemo da tražimo druga rešenja“.

Miloševića raduje forma Sejdube Sume: na poslednje dve utakmice zaslužan je za četiri pogotka, a tradicionalno dobro igra u Surdulici.

Nemam problem da ponovo postigne gol, taman to bilo i glavom, kao protiv Novog Pazara i Javora. Evidentno nam stranci donose dosta u ofanzivi. Zato smo ih doveli, da prave razliku“.

Za kraj, koja o Radniku. U prvom kolu je iznenađujuće slavio na krovu Tržnog centra „Stadion“, potom pretrpeo poraze od Mladosti (dva gola primio u nadoknadi) i Napretka (imao u džepu remi do 88. minuta).

Čeka nas protivnik sposoban da napravi problem bilo kome. Jesmo dobili poslednje dve utakmice u Surdulici, ali nije bilo lako. Imaćemo problem ako voljni momenat ne bude na maksimumu. Makarić je trenutno u formi, ali stub cele Radnikove igre je Mitošević, vođa na terenu. Pritom, sastav Sima Krunića ima još igrača sposobnih da prave razliku, ako im se dozvoli. Bitno je kako ćemo se postaviti na planu koncentracije. Poslednja dva puta kad smo gostovali u Surdulicu imali smo po dva gola prednosti, pa primali u 90. i sami sebi pravili nevolje. Očigledno da na gostujućim terenima, protiv ekipa koje se brane u niskoj zoni, imamo problem da rešimo utakmicu na vreme“, dopunio je Savo Milošević.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Savo Milošević,   Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.