Izvor: MozzartSport.com, 15.Avg.2020, 21:50

Savo Milošević: Ako na dva meča ne primite gol znači da je dobro

„Ne znam šta više može da nas sastavi“, raspoložen je trener Partizana

Laknulo je Savu Miloševiću. Njegov tim je opet pobedio. Koliko god se ta rečenica podrazumeva kad je Partizan u pitanju, nije bilo prijatno crno-belima uoči trećeg gostovanja u prva četiri kola, ali posle meča četvrtog superligaškog kola imaju razloga za zadovoljstvo.

Dopisali su bodove i igrom u drugom poluvremenu pokazali šta mogu. Čak i kad su uslovi nehumani, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << jer se igrao po provali oblaka.

Ne znam šta više može da nas sastavi. Sve malere proživeli smo u prethodna četiri meča, mada je bolje reći tri, pošto je protiv Javora bilo dobro“, raspoložen je Milošević posle gostovanja u Surdulici, gde je njegov tim savladao Radnik (2:0).

I spreman da prizna kako otvaranje susreta nije bilo po njegovim zamislima.

„Opet smo loše ušli u meč, ali o tome neću ovog puta. Em ovo vreme, nije bio jak pljusak, ali otežava. Za drugo poluvreme mogu konačno da kažem da sam zadovoljan svim segmentima: borbenošću, voljnim momentom i efikasnošću. Mada, opet smo propsutili bezbroj šansi. Rekao sam pre početka prvenstva da moraju da se dobijaju mečevi na strani, momci su to ovoga puta ispoštovali“.

I obradovali stručni štab podatkom da opet nisu primili gol, iako je opasno škripalo u odbrani Partizana. Posebno tokom prvog poluvremena.

Ako na dve utakmice ne primite gol, onda mi je baš drago. Ima još stvari koje valja popraviti, ali je bilo dobro“, dodao je Savo Milošević.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Savo Milošević,   Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.