SAVO PRELOMIO - NE ODUSTAJE OD OFANZIVE: Vidite tim Partizana posle pauze (SASTAVI)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Maj.2020, 16:43

SAVO PRELOMIO - NE ODUSTAJE OD OFANZIVE: Vidite tim Partizana posle pauze (SASTAVI)

Pravdu deli Anđelovski.

Posle višemesečne pauze zbog pandemije koronavirusa, juče je nastavljena Superliga Srbije. Juče su svoje mečeve odigrali fudbaleri Inđije i Spartaka (1:2), Vojvodine i Čukaričkog (1:1) i Rada i Crvene zvezde (0:5). Crveno-beli su tako osigurali titulu prvaka države, a danas se nastavljaju preostale utakmice 27. kola.

Posle Radnika i Proletera na teren će istrčati i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << drugoplasirani Partizan koji na svom stadionu dočekuje Mladost iz Lučana.

Trener beogradskih crno-belih, Savo Milošević, odabrao je sledećih startnih jedanaest: Stojković (G), Miletić, Vitas, Pavlović, Urošević, Zdjelar, Natho, Šćekić, Marković, Asano i Sadik.

Gosti, koje sa klupe predvodi Goran Stanić, igra sa jednim isturenim napadačem u sledećem sastavu: Knežević (G), Pešić, Sinđić, Mićević, Perović, Radović, Stojanović, Selenić, Kijevčanin, Eliomar i Odita.

Meč sudi Novica Anđelovski.

Juče:

Inđija – Spartak 1:2

(Jovanović 7 - Nikolić 10, Marčić 70)

Vojvodina – Čukarički 1:1

(Bojić 13 - Tedić 76)

Rad - Crvena zvezda 0:5

(Ivanić 24, Babić 30, Vukanović 36, Degenek 57, Vukanović 82)

Danas:

Radnik – Proleter (15)

Partizan – Mladost (17.30)

Napredak – Radnički (19.30)

Nedelja:

TSC – Javor (17.30)

Mačva – Voždovac (19.30)
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Remi u Surdulici, Radnički sa igračem manje iščupao bod u Kruševcu

Izvor: RTS, 30.Maj.2020

Fudbaleri Partizana savladali su na svom stadionu ekipu Mladosti iz Lučana sa 4:1, Radnik i Proleter odigrali su nerešeno 1:1, dok je isti rezultat viđen u okršaju Napretka i niškog Radničkog, u utakmicama 27. kola Linglong Superlige Srbije. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.