Milošević za RTS: Sa ovoliko promašaja ne bismo pobedili ni u našem prvenstvu

Izvor: RTS, 19.Sep.2019, 23:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milošević za RTS: Sa ovoliko promašaja ne bismo pobedili ni u našem prvenstvu

Savo Milošević, trener fudbalera Partizana, bio je delimično zadovoljan posle utakmice svog tima sa Az Alkmarom u pvom kolu Lige Evrope. Partizan je remizirao 2:2 sa holandskim klubom u meču u kojem je više od 60 minuta igrao sa igračem više.
Milošević je u izjavi za RTS naveo da su njegovi igrači ispustili pobedu, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ali da ne može mnogo da im zameri jer je Az ozbiljan protivnik.

"S obzirom na to kakve su okolnosti, sigurno da ne možemo biti zadovoljni, pošto smo imali igrača više. Ako se uzme u obzir da prvih pola sata nismo odigrali dobro i da smo gubili utakmicu, onda da...", počeo je Milošević za RTS.
Crno-beli su propustili nekoliko velikih prilika – prednjačili su Takuma Asano i Umar Sadik.
"Opet nam se ponavlja ista stvar... Propustimo veliki broj izglednih šansi i kada je takva situacija, nismo mogli da dobijemo ni u našem prvenstvu, a ne u Ligi Evrope. Ovo su sve ozbiljni protivnici i stvoriti toliki broj odličnih šansi, a ne pobediti, zaista je čudno. Čudno i da nam se to ponavlja konstnatno, da nemamo koncentraciju u završnici i to je nešto na čemu ćemo morati da radimo jer ćemo u suprotnom plaćati visoku cenu", dodao je trener srpskog kluba.
Milošević je pohvalio napad Holanđana i istakao da ceo klub očekuje veliki izazov već za vikend, kada je na programu "večiti derbi" protiv Crvene zvezde.
Partizan će u sledećoj rundi grupe L Lige Evrope igrati protiv Astane.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Ostojić za RTS: Primili smo dva gola iz tri njihove šanse

Izvor: RTS, 19.Sep.2019

Defanzivac Partizana Bojan Ostojić bio je razočaran remijem protiv Az Alkmara u prvom kolu Lige Evrope. . Partizan je remizirao 2:2 sa holandskim klubom u meču u kojem je više od 60 minuta igrao sa igračem više..."Celom...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.