Izvor: RTS, 06.Avg.2020, 14:31

Milošević ostaje trener Partizana

Savo Milošević ostaje trener fudbalera Partizana, odlučeno je na sednici Odbora za hitna pitanja, koja je danas vanredno održana u Humskoj.
Odbor je sazvan, dan nakon poraza od Novog Pazara u drugom kolu Superlige i Miloševićeve izjave da će, ako ostane na klupi, neke stvari morati da se menjaju iz korena.

Milošević je prvo obavio razgovor sa generalnim direktorom Milošem Vazurom, a potom je dobio podršku Odbora.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Doneta odluka o Miloševiću, ali i još jedna, po hitnom postupku?!

Izvor: Sportske.net, 06.Avg.2020

Ko će platiti ceh? Sada postaje izvesno....Kako je i najavljeno ranije danas, trener Partizana Savo Milošević danas se sastao sa čelnicima kluba, a B92.net otkriva da je bio u pitanju razgovor sa generalnim direktorom Milošem Vazurom...Odmah zatim, sastao se Odbor za hitna pitanja, a pomenuti portal...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.